May 28, 2019

ARBO ENERGOFORT

Batoane proteice din ingrediente naturale 100%

-45/65g-

Ingrediente: pulbere proteica de nuca-22%, fulgi de ovaz expandat- 20%, fulgi de Chinoa expandati-12%, pulbere proteica din seminte de canepa-10%, srot din fructe de catina deshidratate-10%,  fulgi de ciocolata-10%, sirop de Agave, concentrate de Afine, ulei vegetal nehidrogenat, concentrat de catina, emulgator (lecitina de soia), agent de umezire (glicerina), antioxidant (tocoferol), sare de mare, indulcitor steviozida, acidifiant acid ascorbic. Produsul contine gluten.

Proprietati: Batonul cu cereale, miere, visine si catina de la Arbo Biosistem contine carbohidrati complecsi cu eliberare treptata, fibre, o cantitate generoasa de proteine, antioxidanti din fructe (stafide, cirese, merisoare, catina) si tocoferol.

Batoanele proteice cu fructe de catina deshidratate, reprezintă o alegere inteligentă pentru gustările menite să alimenteze creierul cu glucoză și organismul cu fibre. Pe lângă dulceața și proprietățile vitaminizante ale mierii si ale fructelor, au un conţinut bogat de calciu, magneziu şi acid folic, care fortifiază organismul astfel încât să reziste ritmului stresant și alert al vieții cotidiene.

Beneficii:

ARBO-ENERGOFORT sunt produse ce pot sustine o gustare sanatoasa, care sa poata inlocui dulciurile pline de chimicale. Este o gustare sanatoasa, un aliment medicament, cu ingrediente natural, proteina din nuca si pulbere proteica din seminte de canepa, miere de albine, sirop de agave, fructe de catina deshidratate si o serie de ingredient ce asigura un gust placut aport de fibre alimentare naturale, elemente ce iti ofera un aport generos de nutrient de calitate: carbohidratii complecsi iti induc rapid o stare de satietate persistenta, fibrele previn balonarea si constipatia, proteinele iti dau energie si tonus muscular, iar antioxidantii combat efectele nocive ale radicalilor liberi asupra celulelor corpului. Toate aceste beneficii vin in schimbul unei arome incantatoare, dulce-acrisoara, care poate satisface pana si cele mai pretentioase gusturi.

Mod de pastrare:

A se pastra in ambalajul original la temperaturi de 5÷250C, ferit de surse de caldura si de lumina excesiva.

Atentionări:

Pentru femeile însărcinate se recomandă consultarea medicului înainte de administrare.

A nu se consuma de catre persoanele sensibile la oricare dintre ingrediente.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici 

Lot:

A se consuma de preferinta inainte de : data inscrisa pe ambalaj

Producãtor:

S.C. ARBO BIOSISTEM SRL

Str. Opanez,nr.36-38 E,sector 2,Bucuresti