May 28, 2019

ARBO TONIC-MEM

Ulei obtinut prin presare la rece, 100% natural

-250 ml-

Produsul reprezintă o asociere de uleiuri trigliceridice presate la rece (prioritar uleiul de nucă) și de uleiuri de catina si susan, în doze relevante de potențare a sănătății cardiovasculare și neuroendocrine, de tonifiere și energizare la nivelul țesuturilor epiteliale și a organelor interne.

ARBO-TONIC-MEM, poate fi considerat un aliment medicament din categoria suplimentelor alimentre si întrunește componenții lipofilici esențiali în protejarea sănătății cardiovasculare, este tonifiant pentru sistemul nervos central, stimulând metabolismul carbohidraților și al lipidelor cu facilitatrea eliberării rapide a energiei în cazul eforturilor fizice  și intelectuale prelungite

În componența uleiului de nucă nivelul acizilor grași polinesaturați Ω3 și Ω6 este superior majorității uleiurilor trigliceridice provenite din alte semințe oleaginoase. Insuficiența acizilor grași polinesaturați care nu pot fi sintetizați de către organismul uman, necesită un aport exogen, întrucât nivelul insuficient al acestor constituenți generează numeroase afecțiuni încă din perioada prenatală la nivelul sistemului nervos central și al organelor interne. Înaltă relevanță sanogenă prezintă și compușii lipofilici secundari care se regăsesc în uleiurile trigliceridice ca de exemplu fosfolipidele, fitoestrogenii, vitaminele liposolubile A, E, D, K și isoprenoidele terpenoidice prezente în cantități variabile în uleiurile trigliceridice.

Ingrediente:

Trei parti de miez de nuca, o parte din fructe de catina deshidratate si 10 % seminte de susan

Recomandări:

ARBO-TONIC-MEM, este un supliment alimentar care prin componentele sale contribuie la cresterea capacitatii de aparare a organismului. Poata sa sustina organismul ca activator al circulatiei cerebrale, tonusul si atentia in conditii de efort sustinut fizic si/sau intelectual. Contribuie la o functionare normala a sistemului cardiovascular. Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare:

Adulti: câte o lingura, de trei ori pe zi, dupã masã, timp de minimum 3 luni.

Mod de pastrare:

A se pastra in ambalajul original la temperaturi de 5÷250C, ferit de surse de caldura si de lumina excesiva.

Atentionări:

Pentru femeile însărcinate se recomandă consultarea medicului înainte de administrare.

A nu se consuma de catre persoanele sensibile la oricare dintre ingrediente.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici 

Lot:

A se consuma de preferinta inainte de : data inscrisa pe ambalaj

Producãtor:

S.C. ARBO BIOSISTEM SRL

Str. Opanez,nr.36-38 E,sector 2,Bucuresti